Ministrul Vasile Blaga nu-l mai vrea pe Dorin Colidiuc adjunct la IPJ Constanța

366
Ministrul Vasile Blaga nu-l mai vrea pe Dorin Colidiuc adjunct la IPJ Constanța - 037d0299e7730856496a2cdbdb768e14.jpg
Ministrul de Interne Vasile Blaga a respins contestația formulată de adjunctul IPJ Con-stanța, comisarul șef Dorin Colidiuc, la decizia Consiliului de Disciplină care propusese demi-terea sa din funcție. Drept urmare, începând de ieri, Colidiuc nu mai este adjunct la IPJ Constanța, postul fiind vacant. Comisarul șef Dorin Colidiuc urmează să-și desfășoare, în continuare, activitatea la IPJ Constanța în cadrul Serviciului Resurse Umane. Cu toate acestea, se pare că Dorin Colidiuc nu se va da bătut, deoarece zilele trecute se afla la Tribunalul Constanța, fiind posibil ca el să atace decizia în contencios administrativ.
În cursul lunii mai, Colidiuc a fost chemat în fața Consiliului de Disciplină al IGPR. Membrii Consiliului au analizat cu atenție raportul întocmit în privința comisarului șef Dorin Colidiuc și au propus eliberarea din funcția de adjunct al inspectorului șef al IPJ Constanța și retrogradarea acestuia de pe funcția de comandă pe una operativă.
Comisarul șef Dorin Colidiuc a fost cercetat disciplinar în urma unor reclamații privind activitatea profesională. Una dintre reclamațiile care l-au vizat a fost făcută chiar de fostul șef al IPJ Constanța, comisarul șef Aurelian Zaheu (între timp pensionat), care i-a întocmit raport deoarece a fost nemulțumit după ce adjunctul său i-a ignorat un ordin de serviciu. Din câte se pare, la data de 9 februarie, Colidiuc a primit ordin de serviciu pentru a se deplasa la Mangalia, unde ar fi trebuit să coordoneze cercetările privind o tâlhărie petrecută la o casă de pariuri. Deși ordinul venea de la superiorul său, Colidiuc ar fi refuzat să-l execute, astfel că nu a mai ajuns la Mangalia, ceea ce a atras supărarea superiorului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 25 Iunie 2010
Stire din Eveniment : Minoră dispărută de o lună
Pagina a fost generata in 1.6662 secunde