Foști angajați ai "Circus Americano", închiși pentru viol

1375
Cei trei tineri care sunt acuzați că au violat o tânără de 21 de ani, la Mangalia, rămân condamnați la ani grei de închisoare. Judecătorii de la Tribunalul Constanța au menținut sentința dată de colegii lor de la Mangalia. Singurii care mai au un cuvânt de spus în acest dosar sunt magistrații de la Curtea de Apel.
Este vorba de Adrian Dragomir, de 34 de ani, din localitatea Izvoare, județul Dolj, care a primit pedeapsa cea mai grea, respectiv șapte ani de închisoare, Beniamin Viorel Badiu, de 21 de ani, din Hunedoara, care ar trebui să stea după gratii cinci ani, și Sebastian Cristian Molnar, de 19 ani, din satul Singer, județul Mureș, care a fost condamnat la pedeapsa cea mai mică, respectiv trei ani și șase luni de închisoare. Cei trei, foști angajați ai "Circus Americano", care, la momentul comiterii faptei, se afla în Saturn, vor trebui să plătească părții vătămate suma de 10.000 de euro, drept despăgubiri morale.
Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 11 spre 12 august 2009, cei trei suspecți au acostat-o pe victimă, care se întorcea de la serviciu și, sub amenințarea cuțitului, au condus-o într-un gang al unei locuințe părăsite, unde unul a deposedat-o de telefon mobil, iar alți doi au întreținut cu aceasta raporturi sexuale.
Asupra celor în cauză, polițiștii au găsit telefonul mobil al părții vătămate, care a fost recuperat și predat acesteia, iar la locul de cazare al indivizilor a fost găsit și cuțitul pe care l-au folosit agresorii la comiterea infracțiunilor de viol și tâlhărie.
La câteva săptămâni de la comiterea faptei, suspecții au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă, iar Judecătoria Mangalia a dispus arestarea preventivă a acestora.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3647 secunde