Concubini condamnați pentru lipsire de libertate și proxenetism

2440
Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus condamnarea lui Daniel Ionuț Costin și Maria Dumitru, concubini, acuzați de lipsire de libertate și proxenetism, la șapte ani de închisoare, respectiv trei ani de închisoare cu suspendare condiționată. Ei sunt obligați de instanță să plătească 3.000 de lei daune materiale și 6.000 de lei - daune morale către partea vătămată. Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel la Curtea de Apel Constanța.
Potrivit anchetatorilor, cei doi ar fi obligat o adolescentă de 16 ani să se prostitueze în folosul lor, sechestrând-o mai multe zile.
Minora a povestit anchetatorilor, acum trei ani, că în timp ce se plimba în zona Gării CFR Constanța a fost acostată de cei doi, care ar fi urcat-o cu forța într-un autoturism condus de un anume Adrian Zugravu și dusă într-un imobil din Mihail Kogălniceanu.
Potrivit procurorilor, cei doi inculpați au obligat-o pe minoră că practice prostituția, sechestrând-o în acea locuință, aducându-i clienți, iar când se opunea era bătută crunt și chiar arsă cu țigara.
Ea a fost găsită în stare gravă, în noaptea de 11 spre 12 ianuarie 2006, pe un peron al Autogării Sud Constanța, bătută zdravăn și trimisă la Constanța cu un microbuz. Cadrele medicale au constatat că victima avea multiple traumatisme craniene, faciale și toracice, ea fiind internată în Secția Chirurgie I a Spitalului Județean. Daniel Ionuț Costin este cercetat în acest dosar și pentru comiterea a două infracțiuni de tentativă de omor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2883 secunde