Minoră de 15 ani căutată de polițiști

1745
Minoră de 15 ani căutată de polițiști - 08cc5f2a7c7868992d52d55136c92355.jpg
O adolescentă de 15 ani a fost dată dispărută de familia ei după ce a plecat de acasă și nu a mai dat niciun semn de viață.
În cursul zilei de miercuri, Derviș Ghiulderen, de 15 ani, din Medgidia, a plecat benevol de la domiciliu și până în prezent nu a mai revenit. Părinții ei au așteptat-o până la lăsarea întunericului, după care au anunțat polițiștii. Oamenii legii spun că există indicii care îi conduc la ipoteza că minora ar fi plecat cu prietenul său, în localitatea Făurei.
Fata are o înălțime de aproximativ 1.80 metri, greutate 50 de kilograme, față rotundă, ten măsliniu, ochii căprui, sprâncene lungi și groase, părul lung vopsit roșcat, buze groase.
În ziua în care a plecat de acasă, minora era îmbrăcată într-un capot de culoare negru cu roșu, tricou cu mâneci lungi de culoare alb cu negru, pantaloni de culoare verde închis și papuci de culoare roșie.
Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliție sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Septembrie 2009
Stire din Eveniment : Mihaela Palade este de negăsit
Pagina a fost generata in 0.3271 secunde