Concurs Minora de 17 ani a decedat din cauza unei insuficiențe respiratorii

791

Articole de la același autor

Medicii legiști au efectuat necropsia minorei decedate, duminică dimineața, și din primele investigații a reieșit că adolescenta ar fi murit din cauza unei insuficiențe cardio-respiratorii.
Cu toate acestea, medicii legiști au concluzionat că se impune și efectuarea examenului histopatologic care se va face la Institutul de Medicină Legală, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.
Edida Paporușcă, de 17 ani, a fost găsită moartă de părinții săi, duminică dimineața, cu toate că, din cunoștințele lor, fata era perfect sănătoasă, motiv pentru care au anunțat polițiștii.
Echipa de cercetare deplasată la fața locului a stabilit că în dormitorul apartamentului indicat se afla, pe pat, cu fața în sus, cadavrul Edidei Paporușcă, elevă la Grupul Școlar de Industrie Alimentară.
Părinții minorei, care sunt în stare de șoc, susțin că fata își făcuse în urmă cu puțin timp analizele și starea ei de sănătate era foarte bună.
Polițiștii spun că nu sunt suspiciuni cu privire la împrejurările producerii decesului deoarece la examinarea externă a cadavrului nu s-au constatat urme de violență pe cap, trunchi sau membre.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0557 secunde