Concurs Minoră dispărută de la domiciliul său din Ovidiu

353

Articole de la același autor

O adolescentă de 17 ani din localitatea Ovidiu a fost dată dispărută de părinți după ce a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors acasă.
Lucrătorii Serviciului Investigatii Criminale au fost sesizați, ieri, de un bărbat din Medgidia, că fiica sa, Nicoleta Roxana Ștefănică, a plecat, la data de 23 februarie, de-acasă împreună cu prietenul său și nu a mai revenit până în prezent.
În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că minora a mai părăsit domiciliul de cinci ori, în trei dintre cazuri fata plecând împreună cu prietenul ei, Daniel M. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, subinspector Radu Croitoru, din cercetări a mai reieșit că de fiecare dată minora a revenit la domiciliu după o anumită perioadă de timp, fără a fi victima vreunei infracțiuni.
Fata are înălțimea de aproximativ 1,65 m, constituție astenică, față ovală, păr castaniu tuns la nivelul umerilor, ochi căprui, ten măsliniu, iar ca semn particular prezintă o pată de culoare maronie ovală, cu diametru de aproximativ doi centimetri pe omoplatul drept.
Cine deține date care ar putea conduce la identificarea minorei, poate apela numărul 112 sau poate contacta cea mai apropiată unitate de poliție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1108 secunde