Minori la furat, prinși cu focuri de armă

284
Polițiștii de la Transporturi Feroviare Palas au fost nevoiți, aseară, să folosească armamentul din dotare pentru prinderea mai multor tineri, printre care două minore, care veniseră la furat de fier vechi. Nicio persoană nu a fost rănită.
Totul s-a întâmplat în jurul orei 17,30, în triajul Palas, când polițiștii au observat mai multe persoane cărând fier vechi. Oamenii legii au încercat să-i legitimeze pe tineri, numai că suspecții au luat-o la fugă, printre vagoane, în încercarea de a se face pierduți. Polițiștii au fost nevoiți să tragă două focuri de armă pentru a-i intimida și imobiliza pe indivizi.
Ei au fost conduți la sediul Poliției și identificați. Emrah Izet, de 18 ani, Anița A., de 15 ani, Luminița Marior, de 21 de ani, și Raluca A., de 13 ani, toți din Constanța, s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat, ei urmând a fi cercetați în continuare, în stare de libertate. Polițiștii de la Transporturi spun că cei patru furaseră fier vechi în valoare de 2.000 de lei, prejudiciu care a fost recuperat și predat Reviziei CFR Marfă Palas.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7819 secunde