Examen pentru posturile de conducere vacante de la instanțe și parchete

1221
În perioada 27 septembrie - 14 decembrie, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), prin Institutul Național al Magistraturii (INM), organizează concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea.
Examenul vizează ocuparea a 112 funcții vacante de președinte și vicepreședinte de la curțile de apel, tribunale și judecătorii, precum și a 86 de funcții vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror și prim procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale și judecătorii.
Judecătorii și procurorii care doresc să se înscrie la concurs își pot depune cererile până la data de 18 octombrie, inclusiv.
Proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere se depun pe suport de hârtie și în format electronic, la CSM, până la data de 29 octombrie, inclusiv.
Calendarul concursului este următorul: 7 - 14 noiembrie 2010 - testarea psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres; 19 - 29 noiembrie 2010 - susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere; 5 decembrie 2010 - susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.
Pe raza Curții de Apel Constanța sunt scoase la concurs funcțiile de președinte la Judecătoriile Măcin, Tulcea și Babadag, precum și funcția de vicepreședinte la Judecătoria Medgidia. În ceea ce privește funcțiile de conducere de la parchetele constănțene, singurul post vacant este cel de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, în prezent ocupat de procurorul Adina Florea, delegată să ocupe această funcție până în luna decembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6763 secunde