Minorii, tot mai des implicați în fapte penale

309
Copiii și adolescenții sunt implicați, din ce în ce mai des în ultima vreme, în zeci de furturi comise pe raza județului Constanța. Pentru unii dintre ei, cu greu, polițiștii, "înarmați" cu dosare doldora de probe, reușesc să obțină de la judecători arestarea preventivă.
Este și cazul lui Amet Șancar, de 16 ani, din comuna Cobadin, care a fost arestat pentru o perioadă de 19 zile de magistrații de la Judecătoria Constanța, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.
El este suspectat că a comis trei furturi din locuințe pe raza municipiului Constanța, în zilele de 11, 26 și 29 noiembrie, prin forțarea și escaladarea ferestrelor din PVC. Din casele respective, el a furat bijuterii, bani și aparatură electronică în valoare totală de 5.000 de lei.
Alți doi minori sunt cercetați în stare de libertate pentru un furt comis în noaptea de sâmbătă spre duminică.
Aceștia, de 14, respectiv 16 ani, sunt anchetați de polițiștii din Ovidiu după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au fost prinși furând grilaje metalice de colectare a apei pluviale de pe strada Arțarului, din localitate. Cei doi sunt cercetați, în stare de libertate, pentru furt calificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Mort dezgropat și jefuit de… 20 de lei
Pagina a fost generata in 0.4083 secunde