Minorul beat care și-a omorât prietenul, arestat

486
Minorul beat care și-a omorât prietenul, arestat - minorul-1488908599.jpg
Un minor și-a băgat prietenul în pământ după ce s-a urcat băut la volan. Nu avea permis de conducere, iar la un moment dat, a pierdut controlul vola-nului și a intrat cu mașina, un Opel Vectra cu numere de Bulgaria, într-un gard de beton. Pasagerul din dreapta a decedat după ce a fost transportat la spital. 


Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia l-au depistat, la data de 4 mar-tie, la ora 23.15, pe Andrei Marian Georgescu, în vârstă de 17 ani, din localitatea Tuzla, județul Constanța, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe strada Oituz din Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. 


La intersecția cu strada Portului, ajungând în dreptul unui imobil, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-un gard situat pe partea dreaptă. Atât șoferul, cât și pasagerul de pe locul din dreapta - față, în vârstă de 23 de ani, au fost transportați la spital. La scurt timp, celălalt tânăr a decedat, pe când șoferul se află în afara oricărui pericol. 


Andrei Marian Georgescu a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța, și apoi prezentat instanței de judecată care a decis arestare preventivă a tânărului pentru 30 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 05 Martie 2017
Stire din Eveniment : Accident rutier la Constanța
Vineri, 03 Martie 2017
Stire din Eveniment : AUTOCAR LOVIT ÎN PLIN DE TREN!
Pagina a fost generata in 0.5324 secunde