Mireasă arestată pentru că le-a pus canabis în mâncare invitaților la nuntă

473
Mireasă arestată pentru că le-a pus canabis în mâncare invitaților la nuntă - mireasa-1650546756.jpg

Articole de la același autor

O mireasă din Florida și furnizorul ei de catering au fot arestate pentru că au pus canabis în mâncarea servită la nuntă, inclusiv în lasagna, și au îmbolnăvit mai mulți invitați.


Potrivit Antena3.ro mireasa Danya Shea Svoboda, în vârstă de 42 de ani, și furnizorul de servicii de catering, Joycelyn Montrinice Bryant, în vârstă de 31 de ani, au fost acuzate de neglijență, furnizare de marijuana și alte fapte prevăzute de siguranța alimentară în Florida

Potrivit rapoartelor, mireasa „a fost de acord și i-a permis lui Joycelyn Montrinice Bryant să pună în mâncarea pe care a servit-o canabis, fără ca invitații să știe, iar mulți dintre ei s-au îmbolnăvit grav și au avut nevoie de îngrijiri medicale”.

Când polițiștii au ajuns la un club din Longwood, Florida, pe 19 februarie, mai mulți invitați primeau îngrijiri medicale pentru simptome care sugerau că „ seamănă cu cele ale cuiva care a consumat droguri ilegale”.


Întrebat dacă au cerut, sau au consimțit ca în mâncare să fie pus canabis, mirele ”s-a uitat la polițist uimit, a început să să bâlbâie și a spus nu”.

Oamenii legii au colectat de la locul nunții alimente și articole din sticlă care au fost folosite de invitați, inclusiv un pahar de bere, lasagna și deserturi. Lasagna a fost ulterior testată pozitiv pentru THC.

Testele de laborator au arătat că cel puțin 3 oaspeți au avut rezultate pozitive.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Mai 2013
Stire din Diverse : Roberta Anastase va fi MIREASĂ!
Luni, 16 Iulie 2012
Stire din Monden : Dana Rogoz s-a măritat
Pagina a fost generata in 0.469 secunde