Klaus Iohannis a semnat decretul. Cine este exclus din magistratură

261
Klaus Iohannis a semnat decretul. Cine este exclus din magistratură - klaus1-1650548178.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind eliberarea Cameliei Bogdan din funcţia de judecător la Curtea de Apel Bucureşti.


Potrivit Realitatea.net Klaus Iohannis a semnat Decretul privind eliberarea din funcția de judecător la Curtea de Apel București a doamnei Camelia Bogdan - ca urmare a aplicării sancțiunii disciplinare constând în „excluderea din magistratură”, informează Administrația prezidențială.

Camelia Bogdan a fost eliberată din funcţie după ce a fost sancţionată disciplinar cu excluderea din magistratură, decizie luată de CSM în 2018 și menținută de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe 12 aprilie 2022. Înalta Curte a respins, ca nefondat, recursul declarat de Camelia Bogdan împotriva hotărârii pronunţate pe 2 aprilie 2018 de Secţia pentru judecători în materie disciplinară a CSM, potrivit agerpres.ro. Decizia este definitivă.

Reamintim că pe 2 aprilie 2018, Secţia pentru judecători a CSM a decis, pentru a doua oară, excluderea din magistratură a judecătoarei Camelia Bogdan. Hotărârea a fost luată în baza unui raport al Inspecţiei Judiciare, în care Camelia Bogdan era acuzată că nu a respectat dispoziţiile privind distribuirea aleatorie a cauzelor, pe vremea când era judecătoare la Secţia penală a Curţii de Apel Bucureşti.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6768 secunde