Miron Cozma, după demolarea de la Histria: "Mi-au făcut o pagubă de peste 2 milioane de euro"

3442
1
Fostul lider al minerilor din Valea Jiului a ajuns, în această după-amiază, la hotelul Histria, unde avea un apartament închiriat la etajul al patrulea al unității. Până la această oră nu și-a găsit nicio haină, dar nici restul bunurilor pe care le avea în apartament. "Totul este devastat, totul este furat. Nu știu unde sunt bunurile, patronul mi-a spus că nu a avut voie să intre înăuntru și nu a apucat să ia lucrurile. Nu-mi vine să cred", a declarat Miron Cozma pentru "Cuget Liber". Potrivit acestuia, paguba se ridică la peste 2 milioane de euro. "Numai volumele de poezii dacă le publicam și le vindeam cu 5 euro cartea, ar fi însemnat 2 milioane de euro. În plus, mi-au dispărut 80.000 de lei, care erau în două valize, bijuteriile soției și un inel extrem de valoros, pe care l-am primit în 1998 și care ar fi aparținut lui Alexandru Ioan Cuza", a adăugat acesta.

Bărbatul a mai spus că a depus o plângere la Poliția Mamaia pentru violare de domiciliu și furt și intenționează să o dea în judecată pe ministrul Elena Udrea, dacă se dovedește că acțiunea a fost coordonată, în mod ilegal, de ministerul pe care îl conduce. "Îi voi cere daune de un miliard de lei", a exclamat fostul miner.

Comentează știrea

romanu`
28 decembrie 2011
saracieeee

bai saracie, nu iti e rusine sa minti? acu cateva luni te-am vazut la TV cu para(suta) aia de cotzofana a ta cand te plangeai ca esti sarac, ca nu ai nimic si ca stai gratis la hotelul unui binevoitor care a avut mila de tine.. si acu zici ca ai avut 2 milioane de euro? bai crezi ca aici minti ortacii tai? uuuaaaaaaa rusineee...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3737 secunde