Misiune importantă pentru Nava MAI 1101 a Poliției de Frontieră Române, în Marea Egee

202
Misiune importantă pentru Nava MAI 1101 a Poliției de Frontieră Române, în Marea Egee - garda-1553847507.jpg

Articole recomandate

Poliția de Frontieră Română va participa la Operațiunea Comună "POSEIDON 2019", organizată de Agenția Europeană pentru Poliția de Frontieră și Garda de Coastă (FRONTEX), cu nava maritimă de patrulare MAI 1101 din cadrul Gărzii de Coastă, care va fi detașată în Marea Egee timp de 3 luni.


În data de 29.03.2019, nava MAI 1101 a plecat în misiune din Portul Constanta, de la sediul Grupului de Nave Constanța.


În perioada 01.04 - 30.06.2019, Poliția de Frontieră Română va participa, conform angajamentelor asumate de România ca stat membru al UE, la misiunea "POSEIDON 2019", organizată sub egida FRONTEX, prin detașarea navei maritime de patrulare MAI 1101– proiect P-157 din cadrul Gărzii de Coastă.


Operațiunea se va desfășura în Marea Egee timp de 3 luni, nava maritimă de supraveghere și cele două echipaje aflate prin rotație la bordul navei Poliției de Frontieră Române, urmând să execute misiuni de patrulare, supraveghere, de căutare și salvare, alături de celelalte state membre U.E. participante la misiune.


De asemenea, în cadrul aceleiași operațiuni comune, Poliția de Frontieră va detașa în cadrul Centrului Internațional de Coordonare – I.C.C. din Pireu un ofițer de legătură, care va menține permanent legătura între nava maritimă detașată de P.F.R. pe teritoriul Greciei și Centrul Operațional de Coordonare al I.G.P.F, precum și între nava maritimă și reprezentanții Sectorului Operațiuni Maritime din cadrul Agenției FRONTEX.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2954 secunde