Povestea minorului român care a încercat să treacă ilegal frontiera, pentru a ajunge la tatăl său

489
Povestea minorului român care a încercat să treacă ilegal frontiera, pentru a ajunge la tatăl său - 1552468659299nadlacs4-1552473288.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Nădlac au depistat un tânăr în vârstă de 16 ani, cetățean român, care a încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pe jos, ocolind tonetele de control, cu scopul de a ajunge în Suedia la tatăl său.


În data de 12.03.2019, în jurul orei 12.30, polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F Nădlac-Nagylak - județul Arad au observat, pe sensul de ieșire din țară, că dintr-un microbuz înmatriculat în România, ce aștepta să ajungă la controlul de frontieră, a coborât o persoană de sex masculin care a ocolit tonetele de control încercând să treacă ilegal frontiera, pe jos, în țara vecină.


Polițiștii de frontieră au intervenit imediat, cel în cauză fiind oprit înainte de a ieși din țară și condus la sediu punctului pentru verificări.


În cadrul verificărilor s-a stabilit că persoana respectivă este un minor în vârstă de 16 ani, cetățean român, domiciliat în județul Tulcea și s-a urcat în microbuz într-o parcare, fără să fie observat de șofer, deoarece dorea să ajungă în Suedia la tatăl său.


Cu privire la cele constatate, șoferul microbuzului, S.D. în vârstă de 77 ani, domiciliat în județul Brăila, a declarat că nu avea cunoștință de faptul că minorul s-a urcat în microbuz și că l-a observat când aștepta la controlul de frontieră.


Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei pentru șofer și de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru minor, la finalizarea cercetărilor urmând a se dispune măsurile legale ce se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5383 secunde