Misiunea sezonului estival, îndeplinită de polițiști

155
Misiunea sezonului estival, îndeplinită  de polițiști - misiuneasezonului-1504281332.jpg
Pe parcursul acestei veri, polițiștii au fost prezenți pe litoral pentru a le oferi celor aflați la malul mării informații și recomandări utile astfel încât vacanța să fie una plăcută și în siguranță. Astfel, turiștii care s-au aflat în stațiunile de la malul mării au putut discuta cu polițiștii despre cele mai bune metode de prevenire a furturilor de pe plajă, din camerele de hotel, din autoturisme, prevenirea disparițiilor de copii și a implicării în jocuri ilegale de noroc.

Pe parcursul evenimentelor artistice care au avut loc pe Litoral, polițiștii au fost prezenți în mijlocul oamenilor pentru a le oferi informații utile cu privire la adoptarea unor măsuri minime de siguranță. Polițiștii, împreună cu voluntari de la Crucea Roșie, au distribuit peste 10.000 de brățări pe plajă familiilor cu copii aflați în vacanță la mare, în cadrul campaniei "Brățara de vacanță".

Brățara a fost destinată familiilor care ajung în vacanță în stațiunile de pe litoral și grupurilor de copii veniți în tabără sau cantonament alături de profesori, antrenori sau educatori. Beneficiari direcți au fost copiii cu vârsta până în 7 ani, iar brățările de vacanță i-au ajutat să ajungă mai repede înapoi la părinți, în cazul în care s-au rătăcit.

În această perioadă, polițiștii împreună cu reprezentanții altor organizații cu atribuții în domeniu, au desfășurat activități informativ-preventive în cadrul proiectelor "Vara în siguranță - Tu contezi cel mai mult!" și "Vacanță în siguranță - fără droguri!", în centre de plasament din Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4998 secunde