Misiuni importante pentru jandarmii constănțeni în acest week-end

250
Misiuni importante pentru jandarmii constănțeni  în acest week-end - misiuni-1493996498.jpg
În acest sfârșit se săptămână, peste 60 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanța și ISU Constanța, vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfășura în condiții de siguranță.

În perioada 4-7 mai, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în Piața Ovidiu, în scopul desfășurării în condiții de siguranță a evenimentului culinar "Constanța Street Food Festival".

Sâmbătă, 6 mai, vor fi asigurate măsurile de ordine publică la meciurile de fotbal dintre echipele AS Unirea Topraisar și ASSCS Farul Constanța, eveniment sportiv ce se va disputa începând cu ora 14.00, dar și la meciul de rugby dintre echipele CS Năvodari și RC Stejarul Buzău, partidă ce începe la ora 12.00, pe stadionul "Flacăra" din Năvodari.

Tot sâmbătă, în intervalul orar 10.00-22.00, oamenii legii vor avea în vedere asigurarea climatului de ordine și siguranță la evenimentul cultural-artistic prilejuit de ziua comunei Lumina. Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a acestor evenimente, jandarmii recomandă cetățenilor să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5462 secunde