MOARTE SUSPECTĂ! FIUL UNUI CADRU MEDICAL, DECEDAT SUBIT LA 17 ANI. Doctorii l-au resuscitat, dar în zadar

1577
MOARTE SUSPECTĂ! FIUL UNUI CADRU MEDICAL, DECEDAT SUBIT LA 17 ANI. Doctorii l-au resuscitat, dar în zadar - stefanbarabasdoliu21646200-1521240378.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 17 ani, fiul directorului de îngrijiri de la Spitalul Municipal din Oradea, a murit subit la 17 ani, joi seară, după ce i s-a făcut rău.

Adolescentul, elev la Colegiul Național Iosif Vulcan, a murit în jurul orei 21, după ce le-a spus părinților săi că nu se simte bine, aceștia suspectând o răceală, scrie bihoreanul.ro. Când au mers, însă, în camera sa să-i ducă medicamente l-au găsit inconștient.

Deși a fost transportat rapid la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean, fiind preluat în stop cardio, după manevre de resuscitare care au durat o oră medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Cu toate că decesul a survenit din probleme medicale și nu există suspiciuni că ar fi fost victima unei infracțiuni, Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă în acest caz, dat fiind că moartea a intervenit subit, în cazul unei persoane atât de tinere care nu avusese, anterior, probleme medicale.

"Cercetările sunt efectuate de către polițiștii Biroului de Investigare a Criminalității împotriva Persoanei Oradea sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor. Cauzele decesului urmează să se stabilească în urma necropsiei, dar nu există suspiciuni de omor", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisarul Alina Dinu.

Ștefan Barabaș era fiul directorului de îngrijiri de la Spitalul Municipal din Oradea, asistentul Călin Barabaș.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6345 secunde