Momente dramatice pe un aeroport din Londra

2358
2
Momente dramatice pe un aeroport din Londra - incendiuaeroportlondra115614100-1522488039.jpg

Articole recomandate

Momente dramatice pe un aeroport din Londra. Un autobuz plin cu pasageri a luat foc în mers. Totul s-a întâmplat pe aeroportul Stansted din capitala Regatului Unit. Flăcările au cuprins rapid tot autovehiculul, dar din fericire, pasagerii au reușit să coboare la timp.


Cu toate acestea, un terminal al aeroportului a trebuit să fie evacuat din cauza fumului care pătrunsese acolo.


Totul s-a întâmplat pe aeroportul Stansted din capitala Regatului Unit.

Flăcările au cuprins rapid tot autovehiculul, dar din fericire, pasagerii au reușit să coboare la timp. Cu toate acestea, un terminal al aeroportului a trebuit să fie evacuat din cauza fumului care pătrunsese acolo, conform Digi 24.



Comentează știrea

Tarasescu Nicolae
31 martie 2018
Stanstad aeroport

Bun,este adevarat ,un autobuz a luat foc si pasagerii au coborat,ce usurare.Urmeaza cosmarul evacuarii aeroportului,panica,oameni cu bagaje fugind fiindca nimeni nu a fost instiintat ce s-a intamplat.Accident,bomba,teroristi,naiba stie,oamenii au fost anuntati sa evacueze aeroportul in graba,ceace s-a intamplat.Eu eram intr-un autobuz spre aeroport si la nici o mila de aeroport masini de pompieri,politie au trecut pe langa noi.Am fost opriti la un sens giratoriu de politie si ne-am invartit in cerc peste 30 de minute.Panica din autobuz a aparut la aparitia oamenilor venind dinspre aeroport cu bagaje copii ,fugind de ceva indefinit.Nimeni nu stia nimic,putea fii un atenat cu bomba putea fii orice,noi ne invarteam in sensul giratoriu.In autobuz o italianca striga ca vrea sa cobore,striga la stout,,la sofer si avea dreptate.Nu aveam nici o informatie despre ce se intampla.Dupa un timp am reusit sa ajungem in terminalul aeroportului.Toate persoanele erau evacuate si nu stiam ce se intampla.De aici a inceput bataia de joc a autoritatilor din aeroport,companiilor aeriene si in general minimalizalea unui eveniment care a impicat zeci de mii de oameni.Cu greu poti trece peste plansetele copiilor care si-au dat sema ca nu se vor mai revedea cu parintii lor de sarbatori in toata Europa.Eram manati ca oile pe coridoarele aeroportului,poate poate vom reusi sa plecam acasa catre casele noastre,vacantele noaste in toata Europa.Intai s-a anuntat ca plecarile EassyJet au fost anulate apoi peste ora toate companiile aeriene au anulat plecarile.Am trecut de checkin,bagaje,metle,apa la aiba cu toate masurile de securitate si apoi ...plecati acasa!Evacuati varog aeroportul.Nu v-a doresc sa fiti in acea situatie.Zeci de mii de oameni debusolati,dezamagiti,disperati.Aceste au fost evenimentele din aeroportul Stanstad,nu au fost relatate la adevarata amploare de nici o retea de televiziune din Marea Britanie si din lume.Ce pot sa va spun este ca inerese financiare de imagine ,au facut ca acest eveniment sa fie minimalizat si eventual trecut cu vederea.Noi cetatenii Uniuni Europene nu mai contam pentru Regat ,la naiba cu noi si pretentiile noastre!

Union Jack
1 aprilie 2018
calatorie in sensul giratoriu

asa este, nu se compara cu eficienta autoritatilor romanesti, cum intarzie masina cu paine sau cea cu butelii, hop telefon la Raed Arafat, omul stiindu-le pe toate, fiind un fel de dispecer national. in situatii de genul asta, autoritaile sunt interesate in primul rand de integritatea fizica a fiecarui individ, fie el britanic sau strain, nicidecum sa o frece la telefon, stand la taclale cu cohortele de reporteri patetici de la televiziuni. sunt reguli draconice, valabile pe toate aeroporturile mapamondului, mai ales dupa 9/11. fonfleuri romanesti, gen noi cetatenii UE nu contam pentru britanici, sunt bune pentru idiotii ahtiati de pseudo uneltirile mondiale la adresa buricului pamantului aka Romania.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0311 secunde