ROMÂN ACUZAT DE PROPAGANDĂ TERORISTĂ! Decizia autorităților

146
ROMÂN ACUZAT DE PROPAGANDĂ TERORISTĂ! Decizia autorităților - palestinianterorist20041889800-1522480775.jpg

Articole recomandate

Românul de origine palestiniană acuzat de DIICOT că se afla într-o etapă avansată a procesului de (auto)radicalizare pe linia ideologiei unor organizații teroriste din Orientul Mijlociu a fost arestat pentru 30 de zile.

Curtea de Apel București a admis vineri cererea DIICOT de arestare preventivă pentru 30 de zile a cetățeanului român de naționalitate palestiniană acuzat de implicare în promovarea unor mesaje radicale specifice organizației teroriste Daesh și instruire cu privire la folosirea unor dispozitive explozive.

Potrivit DIICOT, în urma verificărilor întreprinse a rezultat că suspectul prezenta indicatori specifici unei persoane aflate într-o etapă avansată a procesului de (auto)radicalizare pe linia ideologiei unor organizații teroriste din Orientul Mijlociu, conform Agerpres.

El a manifestat interes pentru acțiunile derulate de organizații teroriste din Orientul Mijlociu. Suspectul ar fi accesat site-uri și forumuri cu caracter jihadist, ar fi postat și distribuit materiale foto-video care fac apologia cauzei jihadiste, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.381 secunde