Mona Pivniceru, Alina Nicoleta Ghica și Florentina Gavadia, validate de Senat în CSM

2154
Mona Pivniceru, Alina Nicoleta Ghica și Florentina Gavadia, validate de Senat în CSM - monapivniceru-1315385231.jpg
Plenul Senatului le-a validat, astăzi, pe Mona Pivniceru, Alina Nicoleta Ghica și Florentina Gavadia în CSM, cu largă majoritate.

Astfel, Pivniceru, din partea ÎCCJ, a obținut 70 de voturi "pentru", șase "împotrivă" și două abțineri, Ghica, din partea Curții de Apel București, 79 de voturi "pentru", o abținere și niciun vot împotrivă, iar Gavadia, prim procuror pe lângă Parchetul Judecătoriei Sectorului 6, 77 de voturi "pentru", două abțineri și unul "împotrivă".

Biroul Permanent al Senatului a hotărât marți finalizarea procedurii de validare a trei membri CSM din partea judecătorilor și procurorilor în plenul de miercuri, a anunțat vicepreședintele Senatului, Ioan Chelaru.

Senatorii juriști au validat săptămâna trecută candidatura Monei Pivniceru, din partea Înaltei Curți de Casație și Justiție, a Alinei Nicoleta Ghica, din partea Curții de Apel București și a Florentinei Gavadia, prim procuror pe lângă parchetul Judecătoriei sectorului 6.

"Raportul comisiei juridice prin care am constatat că cei trei magistrați au fost aleși de către structură cu respectarea condițiilor legii și a regulamentului de organizare și funcționare a fost aprobat în unanimitate de Comisia juridică", a declarat președintele Comisiei juridice, Toni Greblă, citat de NewsIn.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Se închide Senatul României ?
Pagina a fost generata in 0.3561 secunde