Motociclist rănit într-un accident rutier, între Neptun și Jupiter

1075
Un accident rutier în care a fost implicat și un motociclist s-a petrecut, ieri, pe drumul care leagă stațiunile Neptun de Jupiter.

Polițiștii de la Rutieră spun că, în jurul orei 11.50, Daniel Ilie, de 44 de ani, din Constanța, care se afla la volanul unei autoutilitare cu numărul de înmatriculare B-08-MOG, pe strada Plopilor, mergând dinspre Neptun spre Jupiter, în dreptul Hotelului Doina, nu a acordat prioritate de dreapta și s-a înscris pentru un viraj la stânga, intrând astfel în coliziune cu o motocicletă cu numărul de înmatriculare CT-17-RLK, condusă regulamentar de Ionel Priscariu, de 23 de ani, din Constanța, care circula pe strada Plopilor.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că motociclistul nu avea categoria A, care-i dădea dreptul de a conduce motociclete, astfel că i-a fost întocmit dosar penal pentru că șofa un vehicul fără a avea acest drept.

El a fost transportat la spital, pentru că suferise mai multe policontuzii prin accident rutier, cât și un traumatism forte la antebrațul drept.

Nici șoferul vinovat de coliziune nu a rămas nepedepsit. El s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4711 secunde