Motor de barcă, dat în urmărire de autoritățile din Suedia, găsit de polițiștii de frontieră

1162
Motor de barcă, dat în urmărire de autoritățile din Suedia, găsit de polițiștii de frontieră - x-motor-barca-suedia-1680165605.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă În cooperare cu lucrători din cadrul Administrației Rezervației Biosferei „Delta Dunării” au descoperit în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, un motor de barcă, bun căutat în vederea confiscării de către autoritățile din Suedia.

Miercuri, 29 martie, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea și al Grupului de Nave Sulina, împreună cu lucrători din cadrul ARBDD, au desfăşurat o acţiune specifică în zona de responsabilitate pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii transfrontaliere și braconajului piscicol. Astfel, în zona lacului Solomon (Dunăvățul de Jos), poliţiştii de frontieră au verificat o ambarcațiune care aparține un cetățean român în vârstă de 49 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că ambarcațiunea era propulsată de un motor Yamaha, de 50cp, bun semnalat în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare de către autoritățile din Suedia. Persoana în cauză a precizat faptul că nu avea cunoştinţă despre situaţia juridică a bunului şi despre faptul că este căutat de către autorităţile din Suedia. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de tăinuire, iar motorul în cauză, în valoare de 10.000 lei, a fost indisponibilizat de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.2463 secunde