Mulți cai putere, la prețuri speciale, în showroom-ul Exclusiv Auto de la Maritimo

710

Articole de la același autor

Modele de referință ale mărcilor Jaguar, Land Rover, Volvo, Mitsubishi și Hyundai îi așteaptă pe constănțeni la showroom-ul organizat de Exclusiv Auto în Maritimo Shopping Mall. Showroom-ul multibrand a fost deschis vineri, 21 noiembrie, și poate fi vizitat până la sfârșitul lunii martie 2015; acesta este amplasat între intrările 1 și 2, vizavi de farmacia Sensiblu, întinzându-se pe o suprafață de 550 mp.

Constănțenii trebuie să știe că vor găsi aici cele mai noi modele ale mărcilor menționate, la prețuri speciale, dar și alte oferte, care cu siguranță vor fi pe gustul lor. Mai mult, cu ocazia evenimentului Black Friday, au fost realizate oferte speciale, care-i așteaptă pe cei interesați până pe 30 noiembrie.

"Acest nou proiect a fost o provocare pentru echipa noastră. A trebuit să ne mobilizăm într-un timp record ca să fim gata la termenul stabilit și să ne prezentăm într-o manieră premium, așa cum ne-am obișnuit până acum clienții. Ne dorim să fim un trendsetter în piața auto din Constanța, iar acest pop-up store din Maritimo Shopping Center nu face altceva decât să întărească acest lucru", a afirmat Andreea Bulgăr, director vânzări Volvo.

Reamintim că Exclusiv Auto se află pe piața auto constănțeană din 2007 și a venit mereu în întâmpinarea doleanțelor clienților, de unde și trendul ascendent pe care l-a urmat! Încă de la început, scopul Exclusiv Auto a fost să fie un partener de drum de nădejde pentru clienții săi și să ofere servicii post-vânzare de foarte bună calitate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1505 secunde