Galerie foto. Antonia a făcut furori la standul Exclusiv Auto de la Maritimo

3465
2

Articole de la același autor

În perioada 18-21 septembrie, la Maritimo, a avut loc cel mai important eveniment auto al anului: Salonul Auto. În cadrul acestui eveniment, dealerul Exclusiv Auto s-a prezentat fruntaș, cu 31 de vehicule expuse, având un stand de 1.000 metri pătrați, cel mai mare spațiu dedicat unui dealer auto, în acest an. 


Exclusiv Auto a adus la Salonul Auto peste 30 de mașini de marcă, precum Jaguar, Land Rover, Volvo, Mitsubishi, Hyundai, Subaru, la prețuri pentru toate buzunarele și cu oferte promoționale incredibile. Și dacă tot vorbim de prețuri, este important de menționat faptul că dealerul Exclusiv Auto a extins ofertele promoționale și în afara evenimentului. Cu alte cuvinte, puteți merge în show-room-urile Exclusiv Auto cel puțin până la sfârșitul lunii septembrie și veți beneficia de reduceri de prețuri și discounturi pentru toate cele șase mărci comercializate.


De asemenea, Exclusiv Auto facilitează întâlnirea vizitatorilor cu primul SUV 4x4 plug-in hybrid din lume, Mitsubishi Outlander PHEV, cu două motoare electrice și unul pe benzină, consumul și emisiile de CO2 fiind extrem de scăzute. Regina Salonului Auto din acest an a fost, fără îndoială, un Jaguar F-Type Coupe, cu un design exclusivist, cu o cutie automată în opt trepte și 340 CP, care poate fi achiziționată cu prețuri pornind de la 97.000 euro. 


"De asemenea, clienții pot beneficia și de avantajele programului REMAT, dar și de ofertele speciale de finanțare leasing pe care le pune la dispoziție Exclusiv Auto", a precizat Ciprian Vicol, director de vânzări Exclusiv Auto. 


Surpriza dealerului Exclusiv Auto pentru fani, dar și pentru potențialii clienți a fost Antonia. Celebra cântăreață s-a aflat, ieri, la standul Exclusiv Auto, în ultima zi a Salonului Auto, pentru o întâlnire cu fanii, în cadrul căreia artista a dat autografe, a făcut poze și a prezentat și mașina a cărei imagine este, adică Range Rover Evoque. 


Comentează știrea

giony
25 septembrie 2014
ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE!

ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE! Timpul este capital pretios, investeste-l cu folos! Consultant firma multinationala ofer activitate part-time (2-3 ore/zi), pentru obtinerea de venituri suplimentare in domeniul Network Marketing ; activitate inteligenta, necesitand studii medii sau superioare. Avantaje: venit imediat, venit permanent, venit rezidual, diferite bonusuri substantiale. INSTRUIRE GRATUITA! Pentru detalii trimite "vreau " la : e-mail : [email protected].

giony
25 septembrie 2014
Cursuri afaceri online GRATUIT

Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna trimite mesajul "trimite curs" la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare.Rog seriozitate ,pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti,seriosi ,harnici si perseverenti si care stiu sa astepte rasplata interziata.Drumul este lung si sigur,dar asigura stabilitatea financiara pe viata.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Septembrie 2014
Stire din Monden : Ce-i place Antoniei cel mai mult la Velea
Marţi, 09 Septembrie 2014
Stire din Monden : Alex Velea și-a făcut tatuaj nou
Pagina a fost generata in 0.4904 secunde