Divizia Națională rugby - seniori

CS Năvodari a învins pe Știința Petroșani și a câștigat medaliile de bronz

175
2
CS Năvodari a învins pe Știința Petroșani și a câștigat medaliile de bronz - divizia-1411314066.jpg

Articole de la același autor

CS Năvodari a cucerit medaliile de bronz ale Diviziei Naționale de rugby - seniori. Dobrogenii s-au confruntat, sâmbătă, pe stadionul Olimpia din București, cu echipa Știința Petroșani, pe care a învins-o cu scorul 20-18.  Antrenorii Cristian Husea și Cornel Suciu au pornit alături de echipa lor în noul sezon competițional cu gândul de a evita retrogradare, însă pe parcurs, văzând că jucătorii sunt ambițioși, obiectivul s-a schimbat. Țelul CS Năvodari a fost să acceadă în primele patru formații din clasament. Odată ajunși în finala mică, marea dorință a fost cucerirea medaliilor de bronz, ceea ce s-a și întâmplat.  Performanța rugbiștilor de pe litoral este cu atât  mai mare, cu cât anul trecut au încheiat sezonul pe ultimul loc. În acest an, determinarea ju-cătorilor i-a propulsat pe aceștia direct în careul cu ași al campionatului, ca mai apoi să urce pe ultima treaptă a podiumului.  "Medalia reprezintă încununarea muncii noastre. Am pierdut multe partide pe seama greșelilor noastre. Și aici am făcut greșeli, am fost conduși cu 18-5, dar am întors rezultatul în favoarea noastră. Eseurile lor au fost cadouri de la noi. Meciul a fost dominat în totalitate de noi", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Cornel Suciu.  Pentru CS Năvodari, au marcat Zainea, Barbu și Pîrvu (câte un eseu) și Trandafir (o transformare și o lovitură de pedeapsă).


Comentează știrea

giony
25 septembrie 2014
Cursuri afaceri online GRATUIT

Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna trimite mesajul "trimite curs" la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare.Rog seriozitate ,pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti,seriosi ,harnici si perseverenti si care stiu sa astepte rasplata interziata.Drumul este lung si sigur,dar asigura stabilitatea financiara pe viata.

giony
25 septembrie 2014
ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE!

ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE! Timpul este capital pretios, investeste-l cu folos! Consultant firma multinationala ofer activitate part-time (2-3 ore/zi), pentru obtinerea de venituri suplimentare in domeniul Network Marketing ; activitate inteligenta, necesitand studii medii sau superioare. Avantaje: venit imediat, venit permanent, venit rezidual, diferite bonusuri substantiale. INSTRUIRE GRATUITA! Pentru detalii trimite "vreau " la : e-mail : [email protected].

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5413 secunde