Divizia Națională de rugby seniori

Meci decisiv, semifinala CS Năvodari - CS Poli Agro Iași

307
1
Meci decisiv, semifinala CS Năvodari - CS Poli Agro Iași - divizia-1410461256.jpg

Articole de la același autor

Ziua de 13 septembrie este foarte importantă pentru rugby-ul constănțean. Dacă sâmbătă seara, în București, pe stadionul "Arcul de Triumf", RCJ Farul va disputa finala SuperLigii, CS Năvodari va juca semifinala Diviziei Naționale de seniori, în compania echipei CS Poli Iași, pe stadionul din regiunea moldovenească. 


Astăzi, la ora 10.00, CS Năvodari va pleca spre Moldova, unde va face ultimele pregătiri pentru semifinală. Cele două echipe s-au mai întâlnit pe 30 august, în etapa a XIV-a a competiției, iar ieșenii s-au impus în fața dobrogenilor cu scorul de 32-17. Acum, rugbiștii de la malul mării pleacă cu gândul doar la o victorie. "Ne ducem cu gândul să câștigăm. Am avut câteva zile de refacere fizică, iar moralul este ridicat. Atuul echipei adverse este experiența. Noi am pierdut prin greșeli minore. Credem că am rezolvat toate greșelile din teren. Dacă trecem de semifinale, ne-am atins obiectivul și vom merge mai departe mai relaxați, dar să nu pierdem. Fiecare echipă are șansele ei", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cornel Suciu, antrenorul secund al CS Năvodari. Miza este mare pentru ambele echipe. CS Poli Agro Iași este prima poziționată în clasamentul competițional, în timp ce CS Năvodari ocupă poziția a patra. Ambele echipe au câte un as în mânecă. Formația din Moldova are al doilea cel mai bun marcator din competiție, cu 46 de puncte, Ionuț Cătălin Pahonea, iar constănțenii îl au pe cel de-al treilea clasat în ierarhie, Alexandru Trandafir, cu 31 de puncte. Cornel Suciu a precizat faptul că, după meciul pe care îl vor disputa sâmbătă, echipa nu se va întoarce în Constanța, ci va veni la București, pentru a susține pe Farul, în finala SuperLigii, care va avea loc sâmbătă, de la ora 21.00. 


Comentează știrea

10mx30m Transparent Camping Tent, High Peak Party Tent, Tent Manufacturer China
12 martie 2015
10mx30m Transparent Camping Tent, High Peak Party Tent, Tent Manufacturer China

But I haven't found them to be useful at all in the desert. 10mx30m Transparent Camping Tent, High Peak Party Tent, Tent Manufacturer China http://www.partytentforsale.com/10mx30m-transparent-camping-tent-high-peak-tent-tent-manufacturer-china.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5208 secunde