Divizia Națională de rugby - seniori

CS Năvodari a zdrobit pe Bucovina Suceava

156

Articole de la același autor

Week-end-ul trecut, s-a reluat sezonul regulat al Diviziei Naționale la rugby, iar CS Năvodari a învins formația CSM Bucovina Suceava. Meciul s-a disputat la malul mării și a adus o victorie cu care năvodărenii se mândresc, scorul final fiind 35-0.

CS Năvodari a dominat partida încă din primul minut. Cele patru eseuri au fost marcate de către Vasile Perju (2), Marian Croitoru și Iulian Strutinski, câte unul. Alexandru Trandafir și Mihai Comănici au fost cei care au transformat loviturile de penalitate în puncte pe tabelă.

Pe teren au intrat și cei doi noi jucători ai echipei, Eduard Barbu și Alexandru Toader.

"Au jucat foarte bine. Chiar mai bine decât ne așteptam și doream și noi și ei. S-au integrat în echipă, însă mai au de muncă și vor munci", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Cornel Suciu.

Pentru formația de pe litoral, urmează o perioadă de foc. Săptămâna viitoare, pe 9 august, va juca în deplasare, la Arad, împotriva CS Universitatea de Vest, iar pe 13 august, urmează o partidă, tot în deplasare, cu RCM Bârlad.

"Ne așteaptă o perioadă grea. Vom avea trei meciuri în șapte zile. Singurele temeri sunt accidentările. Noi urmărim meciul de la Bârlad, pentru că RCM se află pe locul 2 și e diferență de patru puncte. Ne va fi greu cu perioada de recuperare. După drumul lung de la Arad, ne întoarcem acasă și miercuri, pe 13, plecăm la Bârlad. Sâmbătă, iar avem meci la Galați. Jucătorii sunt într-o condiție foarte bună, dar va fi un program alert", a mai adăugat Suciu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1031 secunde