Divizia Națională de rugby - seniori

CS Năvodari, doar punct bonus defensiv din duelul cu RC Bârlad

156
CS Năvodari, doar punct bonus defensiv din duelul cu RC Bârlad - canavodari-1396788885.jpg

Articole de la același autor

Meci încrâncenat, sâmbătă, la Năvodari, unde echipa gazdă, CS Năvodari, și RC Bârlad s-au aflat față în față, în etapa a II-a a Diviziei Naționale de rugby-seniori. 
Constănțenii au deschis scorul prin Zainea, care a transformat o lovitură de pedeapsă, 3-0, însă moldovenii au egalat rapid, grație lui Ibănescu, prin același procedeu, 3-3. Primul eseu al întâlnirii a venit în min. 30, autor - Croitoru. Zainea a transformat și tabela indica 10-3 pentru CS Năvodari. Cinci minute mai târziu, Bârladul a reușit la rându-i eseul, iar Ibănescu a transformat, 10-10 fiind scorul la pauză. 
În repriza a doua, oaspeții au trecut în avantaj, 17-10 (eseu transformat), apoi Năvodariul a redus din diferență, 15-17, după eseul lui Zainea, rămas netransformat. Bârlădeanul Andrei a primit cartonaș galben și și-a lăsat zece minute echipa în inferioritate numerică, dar, chiar și așa, moldovenii și-au apărat cu succes fragilul avantaj până la final. 
Așadar, echipa antrenată de Cornel Suciu se alege doar cu punctul bonus defensiv și se pregătește în aceste zile pentru meciul cu CSM Bucovina Suceava, programat sâmbătă, 12 aprilie, în deplasare. 
v v v
Într-o altă partidă a rundei a doua a DN, Poli Iași a învins, pe teren propriu, pe Știința Petroșani, scor 15-12. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6067 secunde