Divizia Națională de rugby - seniori

CS Năvodari, deplasare până la Arad pentru a pierde la… masa verde!

235
1
CS Năvodari, deplasare până la Arad pentru a pierde la… masa verde! - rugby-1379443470.jpg

Articole de la același autor

Situație cel puțin bizară în Divizia Națională de rugby - seniori. Partida de la Arad, dintre CSU "Aurel Vlaicu" și CS Năvodari, contând pentru etapa a treia a play-out-ului, nu s-a mai disputat, gazdele câștigând cu 5-0, după ce arbitrul a decis că echipa constănțeană nu întrunește condițiile regulamentare pentru a începe jocul. 
"Am parcurs atâția kilometri ca să pierdem la masa verde. S-a considerat că nu am îndeplinit o condiție regulamentară, și anume nu am avut trei jucători de linia I apți pentru joc. De fapt, noi am avut trei jucători, dar arbitrul a decis că unul dintre ei nu era apt de joc", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul echipei din Năvodari, Cornel Suciu. 
Ca o părere personală, acest episod se încadrează de minune în zicala "Să fim noi mai catolici decât Papa!". Într-un rugby aflat în suferință, în care echipele fac eforturi uriașe pentru a supraviețui, pentru a găsi banii necesari, să nu dai drumul unui joc în condițiile în care o echipă vine (o repet, în cunoștință de cauză - după mari eforturi financiare!) de la celalalt capăt al țării, mi se pare o exagerare, iar acest incident ar trebui analizat cu mult mai multă atenție de către comisiile de specialitate! 
Până una alta, iată și celelalte rezultate ale rundei DN de seniori: play-off: RC Bârlad - Stejarul Buzău 17-19, Poli Iași - Știința Petroșani 65-6; play-out: RCM Galați - CSM Bucovina Suceava 17-8. 
Etapa viitoare (duminică, 22 septembrie), CS Năvodari va întâlni, pe teren propriu, de la ora 10.00, pe CSM Bucovina Suceava. 


S-au reluat și partidele din al treilea eșalon valoric, Divizia A. În Grupa Sud, Callatis Mangalia a reușit o victorie categorică (inclusiv punctul bonus ofensiv), scor 50-10, în fața celor de la Sportul Studențesc, formația dobrogeană marcând nu mai puțin de nouă eseuri. 
Iată și celelalte rezultate ale rundei: Grupa Sud: Metrorex - RC Grivița 24-8; Grupa Vest: CFR Brașov - Lions Arad 81-0. 


Comentează știrea

CSN
18 septembrie 2013
Baieti!

Puneti mana pe lopeti! Pai, Suciule, cum vrei tu sa joci (ca de castigat nu se pune problema avand in vedere ca ati luat bataie acasa de la cea mai slaba echipa a play-out-ului - Galatiul!) cu 3 jucatori deLinia I ?!! Daca tot face Primaria Navodari eforturi sa tina echipa asta in viata, de ce nu investiti cu cap in jucatori? Nu ai voie sa participi intr-un campionat fara 5-6 Linia I permanent in lot! Dar...interesele sunt altele!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6875 secunde