CS Năvodari, duel cu RCM Bârlad în Cupa României la rugby

547
CS Năvodari, duel cu RCM Bârlad  în Cupa României la rugby - rugby-1346085674.jpg
După ce a participat la Campionatul Național de rugby în 7 pentru seniori - Divizia A, echipa CS Năvodari și-a reluat chiar de ieri pregătirile, pentru că, sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 10.00, pe terenul Legmas, va înfrunta pe RCM Bârlad, într-o partidă contând pentru Cupa României.

"La CN-DA de rugby în 7, ne-am clasat pe locul doi, cedând titlul celor de la CFR CSU Brașov, care au avut același număr de puncte ca și noi. Este un rezultat bun, mai ales că, la ultima etapă, chiar la Brașov, am evoluat fără patru titulari, toți cu probleme medicale, iar în primele două partide, alți doi jucători au suferit accidentări. Ne-am găsit mai greu cadența și am pierdut meciul decisiv, 5-31 cu Brașovul. Jucătorii au făcut tot ce au putut, fapt pentru care noi, antrenorii, precum și conducerea clubului le mulțumim și sperăm ca, împreună, să readucem Năvodariul pe harta rugbistică a performanței. De asemenea, mulțumim încă o dată Primăriei Năvodari, care este alături de rugby-ul năvodărean", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Cornel Suciu.

Pe 8 septembrie, tot pe teren propriu, CS Năvodari va primi replica RCM-ului Galați, într-un meci decisiv pentru calificarea în play-off-ul Diviziei A. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6441 secunde