Divizia Națională de rugby - seniori

CS Năvodari, o repriză secundă foarte bună la Petroșani

303
CS Năvodari, o repriză secundă foarte bună la Petroșani - rugby-1364834781.jpg
Echipa de rugby CS Năvodari a suferit o înfrângere în prima etapă a Diviziei Naționale de seniori: 22-48 (3-41), în deplasare, în compania Științei Petroșani, însă a lăsat o impresie foarte bună grație, în special, jocului din repriza secundă. 

"Pe un teren desfundat, cu emoțiile specifice debutului și având de înfruntat un adversar mult mai experimentat, am făcut o primă repriză slabă, fiind surprinși deseori pe picior greșit. După pauză, pregătirea fizică acumulată ne-a permis să trecem la cârma jocului și să dominăm categoric, petroșenenii nereușind să iasă din 22-ul propriu decât o singură dată, când au și marcat. Una peste alta, a fost un joc care ne mulțumește, având în vedere experiența Științei și condițiile de joc. Învățăm din greșeli, încercăm să ne îmbunătățim jocul și cred că vom oferi, de acum înainte, meciuri de calitate. Avem o echipă tânără - media de vârstă la Petroșani a fost 23 ani -, așa că putem învăța și suntem dispuși să o facem. Vreau să îi felicit pe sportivi pentru dorința de a face performanță, și să mulțumesc Primăriei Năvodari, care are încredere în munca noastră și ne susține în continuare", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Cornel Suciu. 

La Petroșani, pentru CS Năvodari au marcat Mihaiță Zainea (trei eseuri) și căpitanul de echipă Alexandru Trandafir (o lovitură de penalitate și două transformări). 

Etapa viitoare (sâmbătă, 6 aprilie), formația dobrogeană va întâlni, de la ora 10.00, pe terenul "Legmas", o altă echipă de tradiție a rugby-ului românesc, CSU AV Arad.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3867 secunde