Divizia Națională de rugby - seniori

CS Năvodari, punct bonus defensiv la Galați

140
CS Năvodari,  punct bonus defensiv la Galați - rugby-1380730807.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby CS Năvodari a fost învinsă, scor 14-17, de RCM Galați, într-o partidă contând pentru play-out-ul Diviziei Naționale de seniori, disputată în orașul de la Dunăre.

Gazdele au condus la pauză cu 17-0, constănțenii au echilibrat balanța după pauză, însă efortul lor nu a fost suficient pentru a se impune în "derby-ul suferinței". Ca o consolare, Năvodariul primește punctul bonus defensiv.

Tot în play-out, CSU "Aurel Vlaicu" Arad a reușit să se impună în fața CSM-ului Bucovina Suceava, scor 26-10, arădenii luând și bonusul ofensiv. Însă, la finalul partidei, sucevenii au depus o contestație privind dreptul de joc al unui arădean, solicitare ce va fi analizată de FRR.

În play-off, lucrurile s-au lămurit. Stejarul Buzău și-a asigurat locul întâi și promovarea în SuperLigă, după ce a învins, în deplasare, scor 20-19, pe Poli Iași, punctele victoriei venind cu trei minute înainte de final, dintr-o lovitură de pedeapsă.

În celălalt joc din play-off, RC Bârlad s-a impus, pe teren propriu, în fața Științei Petroșani, scor 32-15.

v v v

În Divizia A la rugby, Callatis Mangalia continuă seria succeselor, ultima sa victimă fiind RC Grivița, pe care a spulberat-o, pe stadionul "Parcul Copilului" din București, cu scorul de 46-19. Echipa din sudul litoralului, singura neînvinsă din Grupa Sud, a marcat în Capitală nu mai puțin de șapte eseuri, asigurându-și astfel și bonusul ofensiv.

Iată și celelalte rezultate ale rundei: Grupa Sud: Metrorex - Sportul Studențesc 23-17; Grupa Vest: CSM Sibiu - Lions Arad 52-7. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0594 secunde