Cupa României și Cupa Farul - Memorial "Paul Călin"

Spadele se "ascut" la Constanța

112
Spadele se

Articole de la același autor

Sfârșitul de săptămână se anunță incendiar pentru iubitorii scrimei. Dacă sunteți pasionați de asalturile pe planșetă, atunci lăsați deoparte preocupările cotidiene și veniți la sala de jocuri a Complexului Sportiv Tomis din strada Flămânda, gazda a două competiții extrem de atractive.

Prima dintre aceasta este programată vineri, 4 octombrie, și sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 9.00: Cupa României la spadă masculin, individual și pe echipe - seniori. Cu această ocazie, vor trage spadasini de la CS Farul, CSS 1 Constanța, Steaua, UNEFS București, Crișul Oradea, CSM Satu Mare, CS Târgu Mureș și CSM Craiova.

Duminică, 6 octombrie, în aceeași locație, de la ora 8.30, vor începe întrecerile Cupei Farul - Memorial "Paul Călin", ediția a 17-a, concurs de spadă, masculin individual, care se va disputa în sistem Open (juniori, tineret, seniori).

Astfel, se vor duela sportivii participanți la Cupa României, cărora li se vor alătura alți 10 spadasini bulgari, legitimați la cluburi din Varna și Sofia.

"Va fi un adevărat regal de scrimă, atât la Cupă, cât și la Memorial, un turneu la care ținem foarte mult. Și-au anunțat prezența cei mai buni spadasini din România, îi invităm pe constănțeni să vină să îi vadă și să îi încurajeze", a declarat, pentru "Cuget Liber", expertul sportiv al CS Farul, Dumitru Mihăilescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2939 secunde