Situație dramatică. Ajutați-l pe Dudu Georgescu!

315
Situație dramatică.  Ajutați-l pe Dudu Georgescu! - situatie-1396788994.jpg

Articole de la același autor

Suporterii echipei Dinamo strâng semnături pentru o petiție ce va fi depusă la Fondul Proprietății de Stat, ei dorind să îl ajute astfel pe Dudu Georgescu, fost internațional care a fost evacuat din vila în care locuia. 
"Suporterii dinamoviști sunt alături de Dudu Georgescu! Deținătorul a două «Ghete de Aur» este la un pas să rămână pe străzi. Acesta a fost evacuat din casă, după ce Tribunalul Sectorului 3 a decis ca foștii proprietari ai vilei pe care fosta glorie a lui Dinamo a primit-o cadou în 1975, pentru câștigarea primei Ghete de Aur, să reintre în posesia imobilului. La auzirea acestei vești, fanii dinamoviști nu au rămas impasibili și au creat o pagină de Facebook pentru a-l ajuta pe fostul mare fotbalist român. Mai mult, aceștia vor să strângă semnături pentru o petiție care va fi depusă la Fondul Proprietății de Stat. În aceste momente, Dudu Georgescu trece printr-o situație dramatică și are nevoie de ajutorul nostru. Intrați pe www.facebook.com/impreunapentru.dudugeorgescu și semnați petiția!", se arată pe site-ul oficial al FC Dinamo. 
Dudu Georgescu a jucat la Dinamo, în perioada 1973-1983, și a câștigat cu echipa bucureșteană de patru ori prima ligă și o dată Cupa României. În 1975 și 1977, el a câștigat Gheata de Aur. Între 1984 și 1986, a jucat la Gloria Buzău. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Aprilie 2014
Stire din Sport Internațional : Fotbal / Rezultate din Liga Europa
Pagina a fost generata in 0.4127 secunde