Detalii despre despărțirea dintre Keo și Andreea Bălan

284
Detalii despre despărțirea dintre Keo și Andreea Bălan - andreeabalanpozetrippin2-1396788996.jpg
Despărțirea Andreei Bălan (29 de ani) de Keo (36 de ani) după o relație de opt ani i-a luat prin surprindere pe părinții cântăreței, care au aflat vestea din presă. Tatăl solistei, Săndel Bălan (foto), a mărturisit, pentru libertatea.ro, că nimic nu prevestea, în ultima vreme, un astfel de final.


"Nu-mi vine să cred. Tocmai se mutaseră în casa cea nouă de două săptămâni. Amândoi au contribuit cu bani la construcția ei. Mai aveau ceva de amenajat la bucătărie și totul părea să fie bine. Am vorbit și eu cu Andreea, dar n-a vrut să intre în detalii. A spus că este adevărat, s-a despărțit de Keo. Eu cred că doar au luat o pauză. Oricum este bine că amândoi stau bine din punct de vedere financiar. Ea mai are un apartament, iar el are vila din Floreasca. Au muncit mult și au o stare materială bună", a declarat pentru Libertatea Săndel Bălan, convins fiind că nu se poate șterge cu buretele o relație de opt ani.


Andreea este de altă părere: "Singura problemă a fost că eu îmi doresc o familie, un copil, iar Keo este încă burlac", scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Februarie 2014
Stire din Monden : Andreea Bălan, criticată dur de fani
Pagina a fost generata in 1.643 secunde