Divizia Națională de rugby - seniori

CS Năvodari, de neoprit: s-a impus și la Galați!

438
CS Năvodari, de neoprit: s-a impus și la Galați! - csnavodari-1399305340.jpg

Articole de la același autor

CS Năvodari a obținut cel de-al treilea succes consecutiv în actuala ediție a Diviziei Naționale de rugby - seniori. După victoriile de la Suceava și de pe propriul teren, cu CSU AV Arad, echipa antrenată de Cornel Suciu a câștigat, scor  21-10, și meciul de la Galați, con-tând pentru etapa a cincea. 


Gazdele au marcat primele, din-tr-o lovitură de penalitate, 3-0, iar Trandafir a izbutit egalarea din același procedeu. Rezultatul de 3-3 s-a menținut până aproape de finalul primei reprize, atunci când, într-un interval de numai un minut, Trandafir a punctat dintr-o penalitate, 3-6, iar Perju a marcat primul eseu al partidei, transformarea venind tot din piciorul lui Trandafir, 3-13. 


În debutul reprizei secundă, RCM Galați a pus mai multă presiune și a împins jocul în 22-ul dobrogenilor, reușind să modifice lucrurile și pe tabelă, 10-13 în min. 58, grație unui eseu transformat. Năvodariul a răspuns prompt, prin eseul lui Bejan (netransformat), 10-18, și lovitura de penalitate a lui Trandafir, 10-21, aceasta din urmă transformată într-un moment în care oaspeții evoluau în inferioritate numerică, provocată de cartonașul galben primit de Comănici. 


Așadar, victorie (fără punct bonus ofensiv) pentru CS Năvodari, care urcă pe locul doi în clasament. 


Iată și celelalte rezultate ale rundei: CSM Bucovina Suceava - CS Știința Petroșani 20-7, CSU AV Arad - Poli Iași 0-45. 


Etapa viitoare (sâmbătă, 10 mai), CS Năvodari stă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5777 secunde