CS Năvodari, victorie cu bonus ofensiv în meciul cu CSU AV Arad

157

Articole de la același autor

Primul meci din "săptămâna de foc" s-a încheiat cu o victorie de cinci puncte pentru rugbiștii de la CS Năvodari. Echipa de pe litoral a câștigat meciul și bonusul ofensiv, pe terenul celor de la CSU "Aurel Vlaicu" Arad, din cadrul etapei a XI-a a Diviziei Naționale de seniori. Din primele minute de joc, dobro-genii și-au arătat intențiile și au deschis scorul după eseul lui Bejan. Deși gazdele au marcat, oaspeții și-au păstrat ecartul, iar după 40 de minute, CS Năvodari conducea cu 19-10. 


La începutul părții secunde, părea că arădenii au puterea să preia conducerea. În minutul 52, Stoica a marcat al doilea eseu, iar Pușcașu a adus cele două puncte ale transformării. În minutul 65, Burlacu, de la CS Năvodari, a marcat al patrulea eseu al echipei, însă transformarea a fost ratată și aceștia mai aveau nevoie de puncte pentru a atinge diferența punctului bonus ofensiv. Cu opt minute înainte de încheierea partidei, F. Croitoru a concretizat o lovitură de pedeapsă și astfel oaspeții au câștigat cu rezultatul de 27-17. CS Năvodari, revelația acestei ediții, a obținut cinci puncte în clasamentul Diviziei Naționale și se află acum pe locul trei cu un total de 28 de puncte. 


CS Năvodari va mai disputa încă două meciuri săptămâna aceasta: miercuri, cu Bârlad, locul doi, și sâmbătă, în etapa a XII-a, cu RCM Galați.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3841 secunde