Divizia Națională de rugby - seniori

CS Năvodari, punct bonus defensiv în meciul cu RC Bârlad

107
CS Năvodari, punct bonus defensiv în meciul cu RC Bârlad - rugbynavodari2n-1407945920.jpg

Articole de la același autor

Săptămână grea pentru CS Năvodari. Rugbiștii dobrogeni au disputat, ieri, al doilea meci din cele trei programate săptămâna aceasta. Echipa din Năvodari și-a adjudecat punctul bonus defensiv în meciul cu RC Bârlad, disputat în deplasare și încheiat cu scorul de 16-11 pentru gazde.

În ciuda înfrângerii, conducerea tehnică a CS Năvodari este mulțumită de prestanța sportivilor pe teren, având în vedere că, în urma meciului de la Arad, patru dintre titulari au fost accidentați. Aceștia nici nu s-au deplasat la Bârlad. Timpul de refacere este scurt, iar după partida de ieri, alți doi jucători au suferit accidentări ușoare.

"Ținând cont de peripețiile de la Arad, acum am jucat bine. Am fost aproape să câștigăm. Totuși, n-am plecat cu tolba goală, avem punctul bonus defensiv. Bârladul a și declarat că este a doua oară când le trece glonțul pe la ureche. De la Arad ne-am întors cu patru accidentați, acum mai avem doi care au răni ușoare. Sper să îi recuperăm până sâmbătă", a declarat Cornel Suciu, antrenorul secund al echipei.

Sâmbătă, CS Năvodari va juca, acasă, împotriva echipei din Galați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5725 secunde