Muzică la refuz și magazine fără case de marcat

272
1
Respectând programul stabilit pentru această vară, și în acest week-end, polițiștii de la Serviciul de Investigarea Fraudelor, însoțiți de comisarii Gărzii Financiare, ai Protecției Consumatorilor și ai Gărzii de Mediu au ieșit în control în stațiunile de pe litoralul românesc.
Primul popas a fost în Eforie Nord, existând reclamații că un club de noapte difuzează muzică pentru nivelul maxim admis. Oamenii legii au efectuat verificări în unitatea aparținând SC Rodut Prod-Serv SRL Medgidia și au stabilit că se difuza muzică ambientală fără autorizație. Administratorul, Daniel Tudor, de 42 de ani, a fost sancționat, iar polițiștii continuă cercetările.
De asemenea, la o firmă de alimentație publică din stațiunea Mamaia, administrată de Laurențiu C., de 53 de ani, nu a fost găsită nicio casă de marcat. Administratorul a fost sancționat de Garda Financiară cu 8.000 de lei și a fost luată și măsura complementară de suspendare a activității pentru o perioadă de trei luni.

Comentează știrea

turistul vesel
22 iulie 2012
Felicitări !

Bravo ! Treaba cu controalele de rutină e o treabă bună, dar pe la firmele șmecherilor (cu doi de șm) ați trecut ?...sau pe la ăștia nu aveți voie ? bine că dați și exemple pe ăștia 2 lache flaușați, să fie pildă pentru cei care vor să mai încalce legea ! Vai de capul vostru, flămânzilor !!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4374 secunde