Pliculețe cu droguri vândute, la colț de stradă, la Vama Veche!

289
Sâmbătă dimineață, în jurul orei 1.30, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare pe strada Tudor Vladimirescu, din Vama Veche, l-a surprins pe un tânăr de 17 ani, din Mangalia, care oferea spre vânzare țigarete artizanale și pliculețe cu miros suspect.
În urma controlului corporal al acestuia și al bagajelor lui au mai fost găsite 16 țigari confecționate artizanal, două plicuri de culoare albă inscripționate "Special Platinum Decorative Sand Snow Cristal" ce conțineau un praf de culoare albă și alte opt plicuri cu praf de culoare albă.
Celui în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și comercializare de substanțe ilegale și a fost predat împreună cu bunurile pe care încerca să le comercializeze polițiștilor de la Secția 3 Rurală Mangalia în vederea continuării cercetărilor.
Pentru siguranța turiștilor și în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanței petrecute pe litoralul Mării Negre, Jandarmeria Română sfătuiește cetățenii care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordați de persoane necunoscute cu scopuri obscure, să anunțe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.
Pentru solicitări, cetățenii pot apela non-stop numărul unic de urgențe 112.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6511 secunde