Nave militare străine și românești participă la Exercițiul Trident Poseidon 2015

81
Nave militare străine și românești participă la Exercițiul Trident Poseidon 2015 - ussrossddg71-1432465415.jpg

Articole recomandate

Distrugător american în Marea Neagră. Navele militare românești și străine se adună în Portul Constanța, pentru a participa la exercițiul Trident Poseidon 2015. Dragorul Maritim Shkval a sosit din Bulgaria încă de vineri.


Distrugător american în Portul Constanșa. Astăzi este așteptat să sosească în Portul Constanța distrugătorul american USS Ross, pentru a participa la exercițiul multinațional Trident Poseidon 2015, organizat de forțele navale române în perioada 22 – 28 mai.


USS Ross la Constanța. Asemenea navelor USS Cook și USS Porter, USS Ross este un distrugător extrem de specializat, multirol, dotat atât cu senzori și capacități de interceptare antirachetă, cât și capacități standard de atac terestru antisubmarin și de apărare antiaeriană.


Nave militare în Portul Constanța. Pe timpul staționării navelor aliate în Portul Constanța, militrarii români și străini vor participa la ateliere de lucru pentru stabilirea modalităților de acțiune și activităților ce vor fi executate pe mare în timpul exercițiilor.


12 nave militare românești, un distrugător american și un dragor maritim din Bulgaria, în total aproximativ 1500 de militari, vor îndeplini, în perioada 25-28 mai, acțiuni specifice luptei pentru apărarea comunicațiilor maritime, în apele teritoriale ale României și în apele internaționale ale Mării Negre, în cadrul Exercițiului "Trident Poseidon 2015. 


Exercițiul are ca scop consolidarea nivelului de interoperabilitate între forțele NATO, precum și cooperarea inter-agenții din România, într-un mediu cu amenințări multiple, în cadrul unei Operații de răspuns la criză, incluzând și o acțiune de evacuare a non-combatanților dintr-o zonă de conflict, care va avea loc miercuri, 27 mai, în Portul Militar Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : PERSOANĂ ÎNECATĂ ÎN MAREA NEAGRĂ!
Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Social : A fost cutremur în Marea Neagră, azi
Pagina a fost generata in 0.4714 secunde