Concurs Nemulțumit de pedeapsa primită pentru viol și crimă

528

Articole de la același autor

Pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție a ajuns recursul formulat de procurori în dosarul a doi bărbați din localitatea Târgușor, care sunt judecați pentru comiterea infracțiunii de omor deosebit de grav, viol și complicitate la viol. Inițial,Tribunalul Constanța i-a declarat vinovați și i-a condamnat pe autori la câte 17 ani de închisoare. Nemulțumiți de decizia judecătorilor, indivizii au atacat-o în apel.
Curtea de Apel Constanța l-a achitat pe Nicolae Gemală pentru infracțiunile reținute în sarcina lui și au menținut pedeapsa de 17 ani pentru Vasile Tămăslăcariu. Instanța a stabilit termen pentru 28 mai.
Potrivit rechizitoriului, la data de 24 octombrie 2006, polițiștii au fost anunțați că într-o derea ce traversează localitatea Târgușor se află cadavrul unei femei ce prezintă multiple leziuni de violență. Sesizarea a fost făcută de către Nicolae Gemală, care a declarat polițiștilor că, trecând prin zonă, s-ar fi împiedicat de trupul femeii. Polițiștii au reușit să o identifice stabilind că este vorba de Georgeta Manderek și s-au deplasat la domiciliul acesteia.
Femeia trăia în concubinaj cu Vasile Tămăslăcariu, iar cei doi locuiau împreună cu fiul bărbatului. În seara de 23 octombrie 2006, Georgeta Manderek, împreună cu Vasile Tămăslăcariu - fiul concubinului său și cu vecinul Nicoale Gemală au consumat băuturi alcoolice și cafea. Doar că, după atâta băutură, tinerii ar fi spus că nu ar fi rău să aibă parte și de sex. Așa că i-ar fi propus femeii de 51 de ani, concubina tatălui, respectiv vecinului său, să întrețină relații sexuale cu ei. Cu toate că era amețită, Georgeta Mandrek a respins categoric avansurile celor doi tineri. În plus, în apărarea femeii a sărit și concubinul ei, Vasile Tămăslăcariu. El a fost pus la punct cu câteva lovituri de către fiul său. Sesizând că bărbații nu acceptă un refuz, femeii i s-a făcut frică și a încercat să fugă deși era îmbrăcată doar în chiloți și maiou. Din păcate, nu a apucat să plece prea departe, că ar fi fost ajunsă din urmă de cei doi indivizi. Ei ar fi sărit pe ea cu pumnii și picioarele, lovind-o în continuu timp de câteva minute. Mai mult, bărbații ar fi întreținut relații sexuale normale și anale cu femeia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1132 secunde