Video "Nesimțito! Îți arăt eu ție. Nu o să mai vorbești la telefon cât oi trăi eu!" TÂNĂRĂ BĂTUTĂ DE UN PENSIONAR, PENTRU CĂ VORBEA LA TELEFON ÎN AUTOBUZ / VIDEO

2813
3

Articole recomandate

Într-un autobuz din Cluj s-au petrecut scene de groază. Un pensionar a lovit o tânără dintr-un motiv absolut scandalos. Bătrânul a luat-o la palme în văzul celorlalți călători, deranjat de faptul că vorbește la telefon. A bruscat-o și a lovit-o peste față.

Minute în șir, pensionarul a jignit-o și a amenințat-o pe fată fără ca cineva să intervină concret. La un moment dat, acesta s-a ridicat de pe scaun și s-a apropiat amenințător de mult de pasagera abuzată și a încercat să o tragă de pe scaun.

În cele din urmă, bărbatul a coborât din autobuz și s-a făcut nevăzut.

Comentează știrea

Moarte bosorogilor !
22 iunie 2016
ne-am saturat de voi

ati nenorocit tara asta, ati chiulit si ati furat, iar acum pretindeti respect. O sa va plateasca pulea pensiile.

bosorog
22 iunie 2016
telefon

asta e de a lu mazare .....trebuie starpit

Tanar constantean
22 iunie 2016
Scarbit de oamenii din tara am ales sa plec

Traiesc in Germania, insa pensionarii de aici sunt de cel putin 2-3 ori mai inteligenti. La noi, pensionarii sunt cei care ne-au vandut libertatea si au votat in 90 cu Iliescu in locul lui Ratiu pt presedinte. Au votat apoi de 3 ori un marlan vagabont pe nume Mazare pentru o sacosa primita. Practic, sunt dovada lasitatii umane: pentru o sacosa si-au amanetat viitorul copiilor si al nepotilor. Rusine, nici nu vreau sa mai aud cum va plangeti ca aveti pensii mici. Va meritati soarta cu varf si indesat!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9977 secunde