Nicio bătaie în Vama Veche și 2 Mai. Poliția susține că au scăzut infracțiunile în sudul litoralului

372
Nicio bătaie în Vama Veche și 2 Mai. Poliția susține că au scăzut infracțiunile în sudul litoralului - niciobataie-1469032988.jpg
De la începutul sezonului estival 2016, spun polițiștii, în stațiunile Vama Veche și 2 Mai se constată o scădere a faptelor de natură penală, cu 40% față de perioada similară a anului 2015. De asemenea, în această perioadă de referință, nu a fost înregistrată nicio faptă cu violență deosebită în Vama Veche și 2 Mai. 


"Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța acordă o atenție deosebită siguranței cetățenilor de pe întreg litoralul românesc, acționând zilnic, în sistem integrat, pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale. Totodată, în baza planului Litoral 2016, 18 polițiști au fost detașați suplimentar de la celelalte structuri teritoriale din țară, pentru a acționa alături de polițiștii din stațiunile Vama Veche și 2 Mai", se arată într-un comunicat emis de IPJ Constanța. 


Totodată, conducerea Poliției constănțene ține să reamintească faptul că, în ultimii doi ani localitățile turistice Vama Veche și 2 Mai au cunoscut o dezvoltare continuă în ceea ce privește construcția unităților de cazare și de alimentație publică, iar numărul turiștilor a crescut, astfel că, începând din aprilie anul trecut, a fost înființat Biroul de Poliție Vama Veche - 2 Mai, care funcționează zilnic, 24 de ore din 24, tocmai pentru a veni în sprijinul localnicilor, dar și al turiștilor aflați în aceste stațiuni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8294 secunde