Nicușor Constantinescu a scăpat de un mandat de arestare preventivă

333
2
Nicușor Constantinescu a scăpat de un mandat de arestare preventivă - nicusorconstantinescuascapatdeun-1417020587.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Curții de Apel București au anulat, ieri, unul dintre mandatele de arestare preventivă emise pe numele lui Nicușor Constantinescu, președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța. Instanța a decis înlocuirea măsurii arestării preventive cu cea a controlului judiciar, iar decizia este definitivă.

Judecătorii au decis ca Nicușor Constantinescu să nu poată părăsi țara și să se prezinte, periodic, la Inspectoratul Județean de Poliție Constanța, desemnat cu supravegherea sa. Decizia a fost luată în dosarul în care este judecat pentru nefinanțarea Centrului Militar Zonal.

Cu toate acestea, Nicușor Constantinescu nu va putea, încă, să părăsească arestul preventiv. Pe numele lui încă mai există un mandat de arestare preventivă, în vigoare, emis de magistrații constănțeni.

Ieri, președintele suspendat al CJC a fost prezent la Tribunalul Constanța, unde s-a judecat primul termen în dosarul în care acesta este acuzat de abuz în serviciu, pentru că nu a plătit utilitățile Centrului Militar Zonal. Și cu această ocazie, acesta a solicitat eliberarea pe cauțiune, pentru a se putea trata de afecțiunea gravă de care suferă. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Zizi
27 noiembrie 2014
Eliberare pe cautiune!!!

Dupa atatea luni de stat in SUA, o mai avea saracu' bani de cautiune? Sau trebuie sa facem o cheta? Sa puna toata lumea mana de la mana.....

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Crinuța Dumitrean, arestată preventiv
Luni, 24 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Tâlhar prins după zece luni
Pagina a fost generata in 0.6239 secunde