Șocant: a făcut un copil cu tatăl vitreg care a violat-o ani buni!

503
Șocant: a făcut un copil cu tatăl vitreg care a violat-o ani buni! - socantfacutcopiltatalvitreg-1417020656.jpg

Articole de la același autor

Caz cutremurător în județul Constanța: o tânără din Cernavodă a trăit un calvar mai bine de trei ani, timp în care tatăl vitreg a bătut-o și a violat-o. Mai mult, în urma acestei situații a venit pe lume și un copilaș, în prezent în vârstă de aproximativ un an.

Anchetatorii au aflat despre coșmarul pe care-l trăia victima în luna ianuarie a acestui an, căci tânăra a avut curajul să povestească ce se întâmpla abia după ce a reușit să se mute de acasă. Ea le-a spus oamenilor legii că tatăl vitreg, care se căsătorise cu mama ei când era ea mică și care o crescuse ca pe fiica lui, a început să o violeze în martie 2011, când ea avea 17 ani. După care, mai bine de trei ani, a continuat să o batjocorească. Pentru a se asigura că fata nu va povesti autorităților, o amenința și o bătea. De altfel, anchetatorii spun că bărbatul instaurase același regim de teroare în toată familia, fiind un împătimit consumator de alcool și cunoscut ca o persoană violentă.

După ce au reușit să strângă probele prin care să-i demonstreze vinovăția, polițiștii l-au reținut pe suspect la începutul acestei săptămâni. El a fost prezentat magistraților de la Judecătoria Medgidia, care au dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Crinuța Dumitrean, arestată preventiv
Joi, 27 Noiembrie 2014
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Marţi, 25 Noiembrie 2014
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 0.3564 secunde