Nicușor Constantinescu, amendat de patru ori după ce a țipat la judecători

371
1
Nicușor Constantinescu, amendat de patru ori după ce a țipat la judecători - nicusor-1464883066.jpg
Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost amendat de patru ori, de fiecare dată cu câte 1.000 de lei, de către judecătorii de la Curtea de Apel București. La termenul de joi de la Curtea de Apel București, Nicușor Constantinescu a început să țipe la judecător și să îi spună că nu vrea să dea declarații, potrivit România TV. Acesta s-a plâns că a fost adus cu forța de la Penitenciarul Poarta Albă, că a fost la un pas de moarte în timp ce era transportat cu duba de la spitalul penitenciar și că vrea să dea declarație, însă nu în acest moment, pentru că starea de sănătate nu îi permite.

Pentru ca a țipat la judecător, Nicușor Constantinescu a fost amendat cu 1.000 de lei. Apoi, pentru că a refuzat să semneze faptul că nu dă nicio declarație și nici nu a vrut să fie audiat, Constantinescu a mai primit alte trei amenzi. În total, a fost amendat de patru ori de către judecătorul de la Curtea de Apel București, cu câte 1.000 de lei, de fiecare dată. După scandalul cu magistrații de la CAB, Nicușor Constantinescu a cerut intervenția medicilor. Doctorii l-au consultat și au descoperit că acesta avea tensiunea foarte mare.

Șeful CJ Constanța a cerut să fie dus la un spital din Capitala, pentru că, spunea el, nu se simte bine. Nicușor Constantinescu trebuia să fie audiat și miercuri, la Curtea de Apel Constanța, într-un nou termen în dosarul Centrului Militar Zonal, dar acesta nu s-a prezentat în instanță. Magistrații au stabilit un nou termen în dosar, pentru 6 iunie, și au declarat că, în urma unor discuții cu conducerea Spitalului Penitenciar Poarta Albă, au aflat că Nicușor Constantinescu refuză să-și ia medicația de 24 de ore, anunță româniatv.net.

Instanța va trimite o adresă către penitenciar pentru a afla dacă Nicușor Constantinescu este de acord ca la următorul termen să fie audiat prin videoconferință. 

Comentează știrea

Room Service
3 iunie 2016
All Inclusive

Uite asa s-a inventat prima puscarie all inclusive.Puscariasul este intrebat daca vrea sa fie judecat,unde si cand are el chef sa dea declaratii,etc.De la puscaria all inclusive la procurorul chelner si judecatorul Mos Craciun nu mai este dacat o chestiune de timp.Apropo,un ONG s-a oferit sa-i duca o papusica si un trenulet in celula.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6225 secunde