Nicușor Constantinescu, luat de jandarmi din spital cu targa și dus în sala de judecată

439
4
Nicușor Constantinescu, luat de jandarmi  din spital cu targa  și dus în sala de judecată - nicusor-1463761057.jpg
Nicușor Constantinescu a fost dus vineri la Curtea de Apel Constanța cu ambulanța, după ce a fost pus în executare mandatul de aducere a președintelui suspendat al CJC. Acesta a fost escortat de la Spitalul Județean Constanța, la instanță, de un echipaj de jandarmi. "M-am externat acum două ore, dar văd că a fost nevoie și de un mandat de aducere, n-am înțeles de ce. Cert este că niciun lucru bun nu rămâne nepedepsit. Sunt luat ca infractorii, asta este România anului 2016", a declarat Nicușor Constantinescu. La Curtea de Apel Constanța, președintele suspendat al CJC a continuat declarațiile, cu acuze asupra procurorului care a cerut arestarea sa preventivă. "Este un abuz în serviciu al domnului procuror Bodean, același care m-a arestat acum un an fără niciun fel de probă", a mai adăugat Constantinescu, care a fost băgat în sala de judecată pe o targă. 

Comentează știrea

DODO
21 mai 2016
teatru

Cred ca ar fi bine sa fie bagat intr-o comisie medicala( pe bune ,nu pro PSD )si daca este teatru . atunci medicii ( si nu numai )care au facut parte din distributie sa dea cu subsemnatul si atunci se termina bilciul asta

CUPAN
21 mai 2016
NENOROCITUL

asta care si-a batut joc de Constanta LA PUSCARIE

MIHAI
21 mai 2016
ROMANIA ANULUI 2016

Da ! Asta este Romania creata de politicianistii ticalositi care au condus Romania , judetele , orasele si comunele jefuitorii avutiei nationale si distrugatorii invatamantului , economiei si sistemului sanitar , pentru care nu exista (inca ) pedepse pe masura faptelor lor . Sunt create de catre noi , de catre cei care I-au ales si continua sa-i aleaga . Vom repeta la infinit un adevar crud : cine voteaza cu banditii , nu sunt victime ci complici si isi merita soarta .

Papu
22 mai 2016
Cașalotul "bolnăvior"

Cașalotul ăsta bălos și libidinos se dă bolnav cu un tupeu porcesc de neimaginat. Pe cine crede el că prostește, pe români ?!. La pușcărie cu bestia asta. Logic ar fi ca acești nenorociți care au furat ca la drumul mare, să fie condamnați pe viață și confiscarea averii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6162 secunde