Nicușor Constantinescu, lăsat în libertate

306
4
Nicușor Constantinescu,  lăsat în libertate - nicusor-1417796367.jpg

Articole de la același autor

Președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța, Nicu-șor Constantinescu, a fost eliberat din arest. Aceasta este decizia luată, vineri, de magistrații Curții de Apel Constanța, care au hotărât că baronul PSD va fi cercetat sub control judiciar. Decizia instanței constănțene este definitivă.

Reamintim că, în acest dosar, președintele suspendat al CJC a fost trimis în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru eschivarea de la finanțarea Centrului Militar Zonal Constanța, rezilierea contractelor pentru furnizarea de utilități și servicii de pază și încercarea de a evacua instituția din sediul pe care îl ocupa. 

Comentează știrea

admirator
6 decembrie 2014
nu mai titrati gresit!

ancheta si judecata continua, dar cu inculpatul in stare de libertate... asa sunt noile legi!

IANCU
6 decembrie 2014
incorect

E normal ca va fi cercetat in libertate un individ acuzat de deturnarea a zeci de MILIOANE de euro???!!! Daca se intampla acest lucru in USA cate pedepse pe viata ar fi luat Constantinescu!! DE CE continua sa i se spuna PRESEDINTE unui presupus HOTZ?

tudor
6 decembrie 2014
anormal

Sa nu uitam ca decizia e de aici...c-ta!!!

Zizi
6 decembrie 2014
Sfantul Nicusor.....

..... a fost eliberat. Asta intr-adevar e o veste trista pentru orice constantean cu piticii p-acasa. Dar daca e s-o gandim mai profund, nu e chiar un dezastru. Sa ne amintim ca si primarul Craiovei, Antonie Solomon, a fost arestat in prima faza, apoi eliberat, si in final, din libertate, a fost blagoslovit cu 3 ani de inchisoare cu executare. Asa, in fata camerelor reporterilor, face el (Nicusor) pe zmeul, dar exista acolo sus in cer un DNA care vegheaza si care-si va face datoria pana la capat.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1579 secunde